Jergens Ultra Healing Extra Dry Vücut Losyonu 621ML.

136,15 TL
Marka
Stok Kodu
03407_019100109995
Fiyat
115,38 TL + KDV
* 14,44 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün

Jergens Ultra Healing Extra Dry Vücut Losyonu 621ML.*

Boyut: 621ML.

Çok kuru ciltler için, Gözle görülür parlak bir cilt eldesi için vitamin 3 C, E, B5 vitamin formüllü Vücut Losyonu.
 
Kuru ve tahriş olmuş cildin iyileşmesi için idealdir. Jergens Nemlendirici koleksiyonunun cildinize nasıl büyülü bir cazibe vereceğini yaşamalısınız. Cildinizi derinlemesine nemlendirir. Dayanılmaz yumuşak, davetkar pürüzsüz bir cildi kendi elinizle elde edin. Aşırı kuruluktan, kalıcı yumuşaklığa bu losyonun besleyici özelliği ile ulaşacaksınız.

C, E, B5 vitaminleri ile harmanlanmıştır. Bu zengin karışım cildin kuruluğunu anında alır, cildi rahatlatır, tükenmiş nem seviyesini takviye eder, cildin nem bariyerini aşabilme performansını artırır.
 
Ultra İyileştirici Vücut Losyonu çok kuru ciltlerin, derinliklerine, 5. katmanına kadar nüfuz eder ve cildin ihtiyacı olan nemi geri yükler. Aynı zamanda cildin kuruluk problemini iyileştirerek sağlıklı görünümlü bir cilt elde edilir. Cildinizin nemini sabit tutar böylelikle cildinizi tüm gün nemli kılar. Jergens vücut losyonu vücudun genelde sert ve pürüzlü noktaları olan topuklar, dirsekler, dizler gibi noktaların derisini iyileştirir, kalıcı bir nem ve yumuşaklık sağlar. 
 
Ultra Healing Vitamin 3 Vücut Losyonu C, E ve B5 vitaminlerinin bileşimi ile oluşmuştur. Hızlı bir şekilde cilde emilir ve cildi besler. Cildinizin gerekli nemini sağlamak ve bu nemi uzun süre tutabilmek için nem tutma lipidleri içerir. Bu losyonla cilt kuruluğunuzun geri gelmesini ve sizi bundan tekrar rahatsızlık duymanızı yok eder.
  • Derinlemesine etkili, zengin bir nemlendiricidir.
  • Yağlanma hissi vermeden cilde nufuz eder.
  • Cilde hızla nüfuz eder ve dönüştürür.
  • Işıltılı yumuşak bir cilt için nemlendirir.
  • Bu lüks losyon takıların parlaklığı gibi vücudunuzun aydınlatır.
  • Bu 24 saatlik hidrasyon için günlük olarak kullanılır.
  • Sadece bir iki gün içerisinde, mat, kuru cildinizin, sağlıklı ışıltısını ve ipeksi yumuşaklığını görmeye başlayacaksınız.
  • Dermatolog testlerinden geçmiştir.
Uygulama: Yavaşça tüm vücudunuza ve yüzünüze uygulayın. 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Jergens Ultra Healing Extra Dry Vücut Losyonu 621ML. Jergens Ultra Healing Extra Dry Vücut Losyonu 621ML. El, Yüz ve Vücut Losyonları JERGENS 03407_019100109995
Jergens Ultra Healing Extra Dry Vücut Losyonu 621ML.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.