Estee Lauder Verite Special Eye Care 15ml.

649,83 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
02073_027131093626
Fiyat
550,70 TL + KDV
* 68,90 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Estee Lauder Verite Special Eye Care 15ml.

Boyut: 15ML.

Hassas göz çevreleri için günlük bakım ürürnü. Yapısında bulunan saf vazelin nem bariyeri oluştururken, makyajı ve kiri tamamen çözer. Ebegümeci bileşenleri özü ile tahriş ve kızarmaya karşı eşsiz bir yapılandırma oluştururken cildin nem bariyerine destek verir. P.Elizabetha özü cildi sakinleştirir. Yulaf özü ciltteki kızarıklığı % 80 oranında azaltır. Güçlü yapısı sayesinde etkili bir temizlik yaparken cildi sakinleştiren ve koruyan özel bir üründür. Bakır, Mağnezyum ve Çinko bileşenleri serbebest radikal oksidasyonunu kontrol eder. Salatalık özü cildi tazeler ve canlandırır. Planklon özü ışığa duyarlı fotozomlar ile UV hasarlarını önler. Hyrosol Of Rose Geranıum cildin yumuşak ve esnek dokusunu canlandırırken cildi sakinleştirir. Ciltte eşsiz bir yumuşaklık sağlar. Vaktinden önce oluşan yaşlanma etkilerine karşı cildi korur.Cilt tarafından kolay emilen bir yapıya sahiptir.Yanma, kaşıntı, kızarıklık ve şişmelere karşı etkili bir üründür. Sabah ve akşam temizlenmiş göz çevresine çok az miktarda tampon hareketler ile uygulanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Estee Lauder Verite Special Eye Care 15ml. Estee Lauder Verite Special Eye Care 15ml. Göz Kremleri ESTEE LAUDER 02073_027131093626
Estee Lauder Verite Special Eye Care 15ml.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.