Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Age Correcting Cream 51ml.

3.461,07 TL
Marka
Stok Kodu
02072_027131781721
Fiyat
2.933,11 TL + KDV
* 366,96 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Age Correcting Cream 51ml.

Boyut: 51ML.

Ürün ileri onarım teknolojilerini ve nem özelliklerini bir arada bulundurur. Cildi yeniden canlandırır, ışıltı kazandırır yoğun toparlama sağlar. Yılların deneyimi ve uzmanlığına sahip Estee Lauder Araştırmaları, özel Re-Nutriv Life Re-Newing Molecules' ortaya çıkarttı. Bu özel kompleks çarpıcı bir şekilde cildin yeniden canlanmış görünümü için onarım, şarj ve depolama için üç koldan çalışıyor. Cildin hücresel güç kaynağını, ihtiyaç duyulan enerjiyi üretmesi için onarır. Çok güçlü bir anti-oksidan ve bir amino asit olan EGT, cildin enerjisini şarj eder, canlılık ve koruma rezervlerini yapılandırmaya yardımcı olur. Silketare, nadir bulunan bir deniz bitkisinden türeyen bu öz, cildin doğal enerji üretim yeteneğini depolar. Normal ve karma ciltler için uygundur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Age Correcting Cream 51ml. Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Age Correcting Cream 51ml. Sıkılaştırıcılar ESTEE LAUDER 02072_027131781721
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Age Correcting Cream 51ml.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.