Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Lifting Mask 50ml.

1.303,19 TL
Marka
Stok Kodu
02071_027131181880
Fiyat
1.104,40 TL + KDV
* 138,17 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Lifting Mask 50ml.

Boyut: 50ML.

Kuru, çok kuru ve aynı zamanda elastikiyet kaybına uğramış cilt tipleri için toparlama özelliğine sahip haftalık bakım maskesidir. Cildin diriliğini sağlamak üzere bir grup doğal sıkıştırıcı bileşenden oluran bu ürün Bio-fırmıng koplexi içerir. Glycoproteinler cildin doğal yenilenme hızını arttırarak cildin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olurlar. Doğal çözülebilir kolojen koplexi cildin elastikiyetini arttırır. Özel nemlendirici komplex cildin nem tutma yeteneğini arttırır ve cilde yeni bir düzgünlük ve esneklik vererek ince çizgilerin azalmasına yardımcı olur. Ciltte eşsiz bir yumuşaklık sağlar. Vaktinden önce oluşan yaşlanma etkilerine karşı cildi korur. Cilt tarafından kolay emilen bir yapıya sahiptir. Cildi dış etkilerden koruyarak çok etkili bir bakım sağlar. Temizlenmiş ve toniklenmiş cilde göz çevresi hariç ince bir tabaka halinde uygulanır. 10 dakika bekletilerek cilt su ile durulanır ve ardından tonil ile günlük bakıma devam edilir. İşlem haftada1-2 kez gerçekleştirilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Lifting Mask 50ml. Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Lifting Mask 50ml. Sıkılaştırıcılar ESTEE LAUDER 02071_027131181880
Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Lifting Mask 50ml.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.