Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme Karma Ciltler İçin 50ml.

591,23 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
02060_027131695646
Fiyat
501,05 TL + KDV
* 62,69 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme Karma Ciltler İçin 50ml.

Boyut: 50ML.

Karma cilt tipi için uygundur. ESTEE LAUDER HYDRATIONIST kreminin ana içeriği olan yeni Bio-Mimetic Su 3 özel fayda sağlar: 'Düzenleyici Su - su moleküllerinden ibaret olan bu su cilt tarafından anında absorbe edilir ve nerede daha çok neme ihtiyaç varsa orada anında depolanır. Yüksek Mineralli Magnezyum, Kalsiyum ve Çinko konsantresi ile cildi besler. Enzim Hareketlendirici- cildin doğal üre üretiminin yükselmesini sağlayan enzimin işleyişine yardımcı olur. Üre, ciltteki nemi yükseltmek için suyu cilde bağlayan doğal bir bileşendir. HYDRATIONIST Estee Lauder'in cildin erken yaşlanma belirtilerine karşı direncini arttırmaya yardımcı olan en güçlü nemlendirici kremidir. Yeni ve özel Bio-Mimetic Su sayesinde nemsiz kalmış cildinizin nemsizliğini anında giderir ve cildinize 24 saat boyunca kalıcı nem sağlar. Sabah ve akşam temiz cilde onarıcı serumun üzerine uygulanması önerilir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme Karma Ciltler İçin 50ml. Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme Karma Ciltler İçin 50ml. Nemlendiriciler ESTEE LAUDER 02060_027131695646
Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme Karma Ciltler İçin 50ml.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.