Aveeno Positively Radiant Intensive Night Cream 48 GR

618,28 TL
Marka
Stok Kodu
4143_381371162499
Fiyat
523,97 TL + KDV
* 65,55 TL den başlayan taksitlerle!!
 Aveeno Positively Radiant Intensive Night Cream 48 GR
 
Boyut: 48 GR 

Positively Radiant ile yorgun ve mat görünümlü cildi aydınlatın.

Positively Radiant, cildinizi taze, uyanık ve parlak görünen bırakmak için tüm 5 Parlaklık Faktörünü hedefleyecek şekilde formüle edilmiş yüz cilt bakım ürünlerinden oluşan bir koleksiyon.
Yoğun gece kremi size 5 faktörlü parlaklık verirken size ekstra güç katar.Total Soy Kompleksi ve B3 vitamini ile formüle edilmiş bu gelişmiş gece kremi cildi pürüzsüz ve sağlıklı görünüme bırakır. Bu yağsız gece kremi sizi taze ve aydınlatıcı görünmenizi sağlar.
Ton, doku, matlık, leke ve kahverengi lekeler için. B

Ton
Donukluk
Kahverengi lekeler
Doku
Leke
Yağ içermez

Parlak görünümlü ciltler için cilt tonunu ve dokusunu iyileştirir.
Geleneksel Çin tıbbı, lekelenme ve renk değişikliği görünümünü azaltmak için soyu binlerce yıldır kullandı. AVEENO  bilim insanları, ani ve uzun süreli cilt yararları sağlamak için proteinlerin bütünlüğünü koruyan soya fasulyesi işlemesine yönelik bir yol geliştirdi. ACTIVE NATURALS  Total Soy Complex ile ürünler mat, pürüzlü cildi parlak ve daha parlak cilde görsel olarak dönüşür.
 
Uyguşanışı: Yatmadan önce yüz ve boyun bölgesine nazikçe uygulayın.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aveeno Positively Radiant Intensive Night Cream 48 GR Aveeno Positively Radiant Intensive Night Cream 48 GR Anti-Aging Ürünleri AVEENO 4143_381371162499
Aveeno Positively Radiant Intensive Night Cream 48 GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.