Aveeno Positevely Ageless Gece Kremi 50 ML

528,17 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
3973_381370042624
Fiyat
447,60 TL + KDV
* 56,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Aveeno Positevely Ageless Gece Kremi 50 ML
 
 

 Yaşlanma belirtilerini azaltmak için uyurken besler.

Yüz ve boyun için bu nemlendirici gece kremi siz uyurken çalışmak üzere tasarlanmıştır ve klinik genç görünümlü bir cilt teşvik gösterilmiştir. Bizim özel AKTİF NATURALS ® Doğal Shiitake Complex cildinizin doğal yenilenme sürecine çalışır ve klinik çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve size daha yumuşak, pürüzsüz görünümlü-genç ve daha canlı bir cilt vermek için kanıtlanmıştır. 
Artı, bu test hipoalerjenik, nonkomedojenik ve dermatolog var.

MALZEMELER

 

Cilt hızlandırmak yardımcı olur ' ın 
doğal yenilenme sürecini.
Vitaminler ve amino asitler bakımından zengin, shiitake mantarları enerji artırmak ve genel canlılık teşvik etmek yüzyıllar boyunca Asya'da kullanılmaktadır.
Aveeno için Bilim adamları ® Brand bizim POSITIVELY AGELESS için shiitake mantar, anti-aging potansiyelini değerlendirmek ® olan ürünler cildin görünümünü iyileştirmek ve yaşlanma belirtilerini mücadele koleksiyonudur

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aveeno Positevely Ageless Gece Kremi 50 ML Aveeno Positevely Ageless Gece Kremi 50 ML Yüz Bakımı AVEENO 3973_381370042624
Aveeno Positevely Ageless Gece Kremi 50 ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.