Aveeno Baby Eczema Therapy Nemlendirici Krem 141 gr

468,28 TL
Marka
Stok Kodu
3967_381371018451
Fiyat
396,84 TL + KDV
* 49,65 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Aveeno Baby Eczema Therapy Nemlendirici Krem 141 gr
 
Boyut: 141 GR
 
 
Aveeno Bebek Egzema Terapisi Nemlendirici Krem

Egzama ve cilt bakımına yardımcı olması için dermatologlar tarafından önerilir.
Önde gelen dermatologlar tarafından geliştirilen bu yeni krem, egzamanın kaşıntı ve tahrişini azaltmaya yardımcı olduğu klinik olarak gösterilmiştir. ACTIVE NATURALS Kolloidal Yulaf ezmesi ile formüle edilmiş , tahriş olmuş cildi yatıştırır ve cildin doğal bariyer işlevini güçlendirmeye yardımcı olan ve aşırı kuru cildin tekrarını önlemeye yardımcı olmak için yoğun nemlendirir. Vücut ve yüz için. Ayrıca steroid içermez ve koku içermez.
Nemi kilitler ve 
kuru cildi önlemeye yardımcı olur .

MALZEMELER

AVEENO  markası doğal içeriklerden en çok güvenilen markadır. Yulaf, dermatologlar tarafından en çok tavsiye edilen doğal maddedir. Bir cilt koruyucu etkin madde olarak, yulaf ezmesi, cildin normal pH'sını geri yüklemeye yardımcı olabilir ve kuru cildi önlemek ve korumak için cildin nem bariyerinin bakımına yardımcı olur.
Yulaf
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aveeno Baby Eczema Therapy Nemlendirici Krem 141 gr Aveeno Baby Eczema Therapy Nemlendirici Krem 141 gr Egzema Nemlendirici AVEENO 3967_381371018451
Aveeno Baby Eczema Therapy Nemlendirici Krem 141 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.