Aveeno Baby Calming Comfort Lotion 227 GR

505,64 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
02402_381370036456
Fiyat
428,51 TL + KDV
* 53,61 TL den başlayan taksitlerle!!
Kampanyalı Ürün
Aveeno Baby Calming Comfort Lotion 227 GR

Boyut:227 GR
 
Aveeno Bebek Sakinleştirici Konfor Losyonu 

AVEENO Baby Calming Comfort Losyon, yatıştırıcı lavanta kokuları ve rahatlatıcı vanilya içerir. Klinik çalışmalar, bir masajın genel iyilik halini iyileştirmek için bebeklerini rahatlattığını ve rahatlattığını göstermektedir. AVEENO Bebek ile verimli masaj CALMING COMFORT  Losyon, yatmadan önce, naptinizde veya bebeğinizin biraz telaşlı olmasından önce bebeğinizin sakinleşmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. Doğal, nemli zengin kolloidal yulaf ezmesi ile birlikte bu yağlı olmayan formül, bebeğin kuru, narin cildini korumaya yardımcı olur ve böylece yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı hissettirir.Hızlı emilen hipoalerjenik formül, kurutmaz alkol içermediğinden bebekler ve bebeklerin hassas cildi için yeterince naziktir.

MALZEMELER

AVEENO markası doğal içeriklerden en çok güvenilen markadır. Yulaf, dermatologlar tarafından en çok tavsiye edilen doğal maddedir. Bir cilt koruyucu etkin madde olarak, yulaf ezmesi, cildin normal pH'sını geri yüklemeye yardımcı olabilir ve kuru cildi önlemek ve korumak için cildin nem bariyerinin bakımına yardımcı olur.

Yulaf


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aveeno Baby Calming Comfort Lotion 227 GR Aveeno Baby Calming Comfort Lotion 227 GR Nemlendiriciler AVEENO 02402_381370036456
Aveeno Baby Calming Comfort Lotion 227 GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.